Menu
سوپرمارکت و هایپرمارکت

سوپرمارکت

صندوق فروشگاهی در

سوپرمارکت و هایپرمارکت


امروزه با افزایش روز افزون جمعیت و نیاز به رفع سریع مایحتاج روزانه ،شاهد ظهور انواع سوپر مارکت ها و هایپر مارکت ها در نقاط نزدیک زندگی خود هستیم ، همین امر باعث شده تا روش اداره و مدیریت آنها که به صورت سنتی بوده دچار تغییر و به روز شود.

در اداره سنتی سوپر مارکت که در قدیم با نام بقالی در ذهن داریم ، سیستم حسابداری و فروش به صورت دستی یا همان حساب دفتری بود ، که این روش فروشنده را با عدم اطلاع از موجودی انبار خود و نامشخص بودن سود و زیان مواجه می کرد .

با مکانیزه شدن این قیبل فروشگاهها و استفاده از صندوق فروشگاهی مشکلات فراوان گذشته به طور کلی حل شده است . در ادامه نیاز های سخت افزاری و نرم افزاری برای راه اندازی و اداره یک سوپر مارکت یا هایپر مارکت را توضیح می دهیم.

نکاتی جهت

راه اندازی یک سوپرمارکت


در ابتدا باید تصمیم بگیرید که یک مارکت مستقل می خواهید یا
می خواهید جزئی از یک فروشگاه زنجیره ای باشید؟

اگر یک سوپرمارکت مستقل را راه اندازی می کنید به عنوان صاحب مغازه بیشتر نیاز به کنترل و نظارت دارید.اینکه چه چیزی خریداری شود چه تخفیف هایی در نظر گرفته شود تماما بر اساس نظر شما خواهد بود ،در موارد اداری و مالی احتیاج به کمک گرفتن از کسی ندارید و تک تک موارد را خودتان مورد بررسی قرار می دهید.

اما وقتی از یک فروشگاه زنجیره ای نمایندگی بگیرید به کار کمتری نیاز پیدا خواهید کرد.در نتیجه تصمیم گیرنده اینکه چه چیزی بفروشید چقدر بفروشید سازمان مرکزی خواهد بود.در عین حال درصد مشخصی از سودتان را باید به سازمان مرکزی بدهید.

بارکد خوان و پرینتر :

در سوپر مارکت یکی از مهمترین عوامل سرعت در فروش استفاده از بارکد خوان می باشد ، که با تعریف هریک از محصولات با بارکد مربوطه که بر روی محصولات ثبت شده این امر را امکان پذیر می کند . همچنین شما می توانید با تهیه ی یک اکسل با سرعت بیشتری محصولات را در صندوق فروشگاهی تعریف کرده و به آنها موجودی دهید .

با استفاده از بارکد خوان و ثبت فروش و ارائه رسید به مشتری در کمترین زمان شما می توانید تعداد خریداران بیشتری را در روز مدیریت کنید.


خرید

در این قسمت می‌توانید خرید‌هایی که انجام داده‌اید را ثبت کنید. با ثبت خرید ، ورودی به انبار و تراکنش حسابداری برای موجودی محصول نیز ثبت می‌شود.

انبارداری

برای وارد کردن محصولات به انبار و کنترل موثر آن‌ها از زمان دریافت تا لحظۀ تحویل ، آگاهی دقیق از میزان موجودی کالا در انبار ، مقدار مصرف آن و نیز جلوگیری از انباشته ‌شدن بیش از حد موجودی‌، می‌توانید از سیستم انبارداری صندوق فروشگاهی استفاده کنید.

حسابداری

در این صندوق فروشگاهی شما این امکان را دارید که تمام فعالیت‌های حسابداری مربوط به کسب و کار خود را انجام دهید ، این بخش شامل گزارش ، ثبت سند حسابداری ، اطلاعات حساب‌ها ، تراز حسا‌ب‌ها ، گزارش گردش حساب‌ها ، محاسبه سود ناویژه و تسویه حساب مشتریان است.


گزارش

استفاده از هوشمندی تجاری رمز موفقیت در کسب و کار به شمار می‌رود. سیستم گزارش‌دهی این نرم افزار برای پاسخگویی به این نیاز راهکار بهینه‌ای برای استخراج اطلاعات ارائه داده و هدف این کار افزایش هوشمندی لازم برای تصمیم گیری و مدیریت کسب و کار است.
که در این بخش گزارشاتی اعم از گزارش تجميعى فروش ، گزارش تفكيكى فروش ، گزارش خريد ، گزارش مشتريان ، گزارش حسابدارى ، گزارش انبارداری ، گزارش گردش کالا ، گزارش متصدیان و کاربران و گزارش روز در اختیار شما قرار می گیرد.


شبکه کردن چند صندوق فروشگاهی

معمولا در هایپر مارکت ها و سوپر مارکت های بزرگ نیاز به بکار گیری چند صندوق فروشگاهی به صورت همزمان وجود دارد تا ارائه خدمات بیشتر به مشتریان در مدت زمان کمتر میسر شود و همچنین ورود کالا ها برای ثبت موجودی ساده تر است و جلوی امر فروش را نمی گیرد.

در چنین شرایطی نیاز به شبکه کردن چند دستگاه با هم ضروری می شود که همه اطلاعات صندوق ها مشترکا در تمام صندوق های فروشگاه نمایش داده می شود ، همچنین نوع دیگری از شبکه کردن دستگاه ها وجود دارد که مدیر فروشگاه می تواند با یک دستگاه صندوق فروشگاهی به صورت جداگانه روی هر صندوقی که در غرفه های متفاوت وجود دارد متصل شود و گزارشات مورد نیاز اش را کسب کند.

هایپر مارکتهای بزرگ معمولا از بیش از یک صندوق فروشگاهی به صورت همزمان استفاده می کنند. مدیریت این قبیل فروشگاهها می توانند بدون محدودیت تمامی اطلاعات صندوق های خود را در یک صندوق داشته باشد.
تمامی اصناف محترم و نمایندگان مجاز می توانند از 24 ماه گارانتی و 10 سال پشتیبانی رایگان نرم افزار بهره مند شوند.